Les Loges - Le Tréport (147 km)

7 mei 2026 - Le Tréport, Frankrijk

Bon Anniversaire 🥳 van Leon en Martijn krijg ik mijn favoriete luchtje cadeau, merci! 🥰

Na een ontspannen ontbijt, een snelle douche en 100 schoten op de basket, zijn we klaar om te gaan. We rijden richting Le Tréport, maar eerst even tanken. 2,39 voor een liter diesel, slik! Nou ja, wel mooi verjaardagscadeau 😂

Eenmaal ingecheckt op de camping, moeten we een bandje om doen… Martijn moet na de slagboom stoppen, zodat de receptiedame  ook bij Leon en hem een armbandje om kan doen. bijzonder!

We hebben op ons plekje geen uitzicht (ja, op het toiletgebouw 🥴) maar aan de achterkant is nog wat gras over, dus zetten we de camper iets verder naar achteren en klappen daar de stoeltjes uit.

Daarna gaan we naar het skatepark in Mers-les Bains.

Om er te komen, moeten we onder een laag tunneltje door 😅 Het skatepark zelf is mooi en nog rustig, de kinderen zijn nog niet uit school. Ook is er een kermis.
Maayke gaat het dorpje even in… wat een fantastische huizen hier! 1000 foto’s gemaakt 🤩
Leon wordt gepaaid met een ijsje op de boulevard en zo gaan we allemaal tevreden richting de camper terug.

We eten lekker buiten achter de camper. Leon en Maayke gaan nog een rondje over de camping en… komen een nieuw basketbalveldje tegen. Gelukkig is Leon op de fiets, dus die haalt even snel de bal.

Als Martijn klaar is met de afwas, komt hij ook nog even.
We kijken nog 1 aflevering van de Flash en dan is het bedtijd voor Leon, ookal wil hij niet en is hij niet moe… wij willen wijn, stinkkaasjes en yathzee 🥳

Zoveel berichtjes gekregen en zelfs ook nog gebeld 🥰 Het was een mooie dag om jarig te zijn.