Noordwijk-Stuhr (386 km)

27 juli 2024 - Stuhr, Duitsland

Zaterdagochtend- Stipt 10 uur rijden we het dorp uit, het avontuur kan beginnen!

We rijden lekker door tot ongeveer Amersfoort, daar is een pechgeval, gelukkig zijn wij het niet en met een beetje oponthoud rijden we verder oostwaarts. Na ruim 2 uur vindt Maayke het wel welletjes en Leon ook. Tijd voor wat broodjes Nutella, want dat hoort op vakantie!

In Duitsland wordt op de 1 volgens de Garmin en Google maps een dikke file verwacht en we besluiten via de 31 te rijden en dan nog een stuk binnendoor. Op die binnendoor wegen mag je in Duitsland ook 100, tenzij er een trekker rijdt. Of een caravan met een oude auto, dan moet je hopen dat ze snel afslaan 😄

We tanken nog even bij Cloppenburg en draaien daarna de 1 weer op. Dit was een leukere route dan in de file!

Rond half 4 komen we aan bij camping Märchen in Stuhr.

Even aanmelden, zoek maar een plekje uit waar je het leuk vindt. Nou… gevonden! Martijn zorgt voor stroom en open ramen, terwijl Leon en Maayke de camping verkennen. We vinden prairiehonden, heel veel kanaries, kippen, een mini treintje, een trampoline waar al iemand op zit, een oude lijnbus en de ‘slechtste tokkelbaan ooit mama’!

Nou ja, tijd om dan maar eens richting het zwembad te gaan 😁

Een prima buitenbad met een kleine glijbaan, ben je (als je Leon heet) wel in 1x door!

Martijn komt ook nog even zwemmen, lekker even afkoelen na een warme rijdag!

We bakken en eten lekker buiten. Na het eten gaan Leon en Maayke hout sprokkelen, maar de lucht wordt opeens donker, heel donker … hmmm 🤨 helaas! Regen! Dan maar binnen een bakkie met chocola en het eerste spelletje yathzee van deze vakantie!

Het blijft zachtjes regenen, dus ook het wijntje met een kaasje doen we binnen. Cheers!

IMG_8789Ons plekje

IMG_8783

1. Henk:
    31 juli 2024
    Leuk om jullie vakantie weer te volgen! Xxx