En vacances en France!

15 augustus 2020 - Buzancy, Frankrijk

Gisteravond laat hakten we de knoop door, we plakken Frankrijk nog even aan onze vakantie vast! Een niet al te grote camping met een zwemmeertje was de wens... zoekt en gij zult vinden! Om 21.53 sturen we een reserveringsaanvraag eruit. Hoppa!
‘s Morgens wil Leon graag mee om het brood te halen ... haha! Wij snappen wel waarom!

Na het ontbijt is Leon al snel vertrokken, nog even met z’n vriendjes spelen & racen!

B8B4CF36-D50A-48F9-8B36-07F9C36D0F85

Rond had 11 rijden we van de camping af. Martijn staat zijn rijdag af aan Maayke 🥰

Helemaal blij, en route!

Zoals het hoort op vakantie, geeft google maps onderweg een andere route aan dan de Garmin, al snel weten we waarom... Route barrée! De grensovergang van Luxemburg naar Frankrijk blijkt van 14-31 augustus afgesloten ivm wegwerkzaamheden 😂

We gaan bij het bordje ‘deviation’ de weg af, even bekijken waar die omleiding ons naar toe brengt, want dat staat er natuurlijk niet bij. We stippelen een nieuwe route uit. We tikken België hierdoor ook nog even aan en dan zijn we opeens in Frankrijk! Très bien! Bonjour!

We doen onderweg nog wat boodschappen en daarna doet de kleine directeur zijn schoonheidsslaapje 😴

Onderweg genieten we van de mooie uitzichten en de route. Rond half 3 draaien we camping La Samaritaine op.
Blokken onder de wielen, raampjes open, luifeltje uit en ... op naar het zwemmeertje! 😎

1. Henk:
    15 augustus 2020
    Weer lekker in la douce France!
  2. Kathy:
    16 augustus 2020