Veules-les-Roses - Fécamp - Honfleur (98 km)

29 april 2026 - Honfleur, Frankrijk

Rond half 11 rijden we de camping af. We rijden als eerste naar Fécamp, naar een skateparkje. Eerst moeten we een parkeerplaats vinden, helaas is degene naast het skatepark voorzien van een balk op 2.10m.

Gelukkig vinden we er al snel eentje waar campers zijn toegestaan (hint van een aardige Franse mevrouw 👍), want we stuiten onderweg natuurlijk wel op een markt en een route barree 🙄 ook zien we onze ‘oude buren’ van de camping, die hebben ook en u-turn gemaakt om bij het parkeerterrein te komen 😅

Vanaf de camperparkeerplek zijn we zo bij het skatepark.

Leon maakt mooie jumps en kan een nieuw trucje om over een blok heen te springen. Lekker bezig!

Maayke checkt nog even de markt, maar dat blijkt een activiteiten markt voor kinderen te zijn.

Tsja.., en als er dan ook nog een Mc Donalds vlakbij het skatepleintje ligt …. Dan moeten er natuurlijk wel frietjes 🍟 worden gegeten! Als de frietjes op zijn, lopen we terug naar de camper.

Via een supersmal straatje (zal ik de spiegel inklappen schat…) rijden we Fécamp weer uit.

Onderweg doen we nog wat boodschappen en komen daarna aan op camping Briquerie. Er is een zwembad, maar helaas heeft Leon alleen een zwemshort… even vergeten dat we in Frankrijk zitten 🙄

We besluiten naar Honfleur te fietsen. We gebruiken het voetpad om bij het dorp te komen. We lopen rond bij Le vieux-Bassin, eten een pizza en nemen daarna nog een ijsje als toetje.

De terugweg is iets pittiger… bergie op! Martijn duwt Leon naar boven, ik zet m’n brommer op de sportstand. Prima te doen zo 😂

We doen op de camping nog even een potje basketbal en dan is het tijd voor een tukkie.

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade