Noordwijk - Winssen
29 juli 2023 - Winssen, Nederland
Km stand vertrek: 111220
We rijden het dorp uit. Hoe laat precies? Geen idee! Want de vakantie is begonnen 😃 wel hebben we eigenlijk nogal snel trek. De eerste stop is dan ook al bij de Vlietlanden 😅 Tijd voor broodjes!
Maayke plukt nog wat bramen, lekker hoor!
Het vakantiegevoel is al helemaal aanwezig. Als we weer onderweg zijn telt Leon de coole auto’s. We besluiten een route te nemen die iets langer is, maar ook zonder file. Tevreden tuffen we naar camping de Muk in Winssen.
We worden vriendelijk welkom geheten, en mogen de camper neerzetten waar we willen. Het zonnetje schijnt en er is een grote schuur waar van alles is te doen, een trampoline, tafeltennis 🏓 biljarttafel, dartbord & een kleine bar.
Rustig aan even acclimatiseren op een campingstoeltje is er dus niet bij. Er moeten salto’s worden gemaakt!! En tafeltennissen en daarna nog een paar backflip salto’s …
Er valt een klein buitje, maar het is precies weer droog als we de worstjes willen bakken voor het avondeten. ‘s Avonds zitten we wel binnen, het koelt snel af!
Quirina:3 augustus 2023Oh yeah! MML on the road again! Ontbijtes heb je nooit genoeg & trampolines zijn geweldig! Benieuwd naar de avonturen die komen gaan. X
Henk:3 augustus 2023Inderdaad weer leuk dat we jullie kunnen volgen!! Xx
Henk:3 augustus 2023Ik ook😄
Kokkie:4 augustus 2023Leuk om jullie verhalen en foto’s weer te zien! Geniet van de tour!
Kathy:6 augustus 2023Ik volg ook weer. Leuk 😀